Als de nood aan de man is

Verweij Elektrohulpdienst bv is ondermeer een hulpdienst bij calamiteiten op het gebied van de elektrotechniek.

U kent het wel
Vrijdagavond 21:00 uur;  al het licht valt uit !    Wat nu ?

Natuurlijk is het beter als u het probleem zelf kunt verhelpen met bijvoorbeeld het vervangen van een zekering. Maar als dat niet lukt wilt u de mogelijkheid hebben om 24 per dag een bedrijf te bellen die uw probleem oplost. Verweij Elektrohulpdienst bv is zo’n bedrijf.

24 uur per dag staat één van de specialisten van Verweij Elektrohulpdienst klaar om samen met u uw probleem te verhelpen.
Natuurlijk proberen we het probleem telefonisch te analyseren en samen met u op te lossen.
Mocht dat niet slagen, dan komen we in overleg met u langs om het probleem op te lossen en/of u met een noodoplossing vooruit te helpen.
Hiervoor hoeft u niet in het bezit te zijn van een onderhoudscontract of iets dergelijks. Een storing komt immers nooit gelegen en is daarom ook niet van te voren af te vangen met een onderhoudscontract, waar sommige bedrijven wel gretig gebruik van maken.

Mocht u ons willen bereiken dan kan dat dus 24 uur per dag / 365 dagen per jaar op telefoonnummer 040-2443384.
Buiten kantooruren maken wij gebruik van een antwoordapparaat waarop u uw probleem, naam en telefoonnummer kwijt kunt, zodat de storingsmonteur u zo spoedig mogelijk zal terugbellen om samen met u tot een oplossing te komen.